Blogin ideaan jotenkin kuuluu, että sitä päivitetään tiheään. Tässä on syntynyt jo syntisen pitkä tauko edelliseen kirjoitukseen. Etenkin kun niin paljon hyvää on tapahtunut.

Aloitetaanpa huhtikuun alusta. Se oli kyllä mieletön kokemus. Ensimmäisenä päivänä bongasin ekat krookukset naapuritaloni pihalta. Voi sitä onnea! Huhtikuun toisena lumi peitti maan alleen ja saimmekin ihastella lumisia puita. Niin kaunista se mielestäni vieläkin on, vaikka moni tuosta takatalvesta hieman suivaantuikin.

 

Huhtikuun kolmantena päivänä päätimmekin rakkaan ystäväni kanssa käydä tutustumassa ravintola Senaatin Hiileen.senaatinhiili.fi/

Söin siellä hiilillä kypsennettyä karitsan karetta, ja se oli todella hyvää. Ilahduttavinta ravintolassa kuitenkin oli tee. Se tarjoiltiin aivan ihanassa pienessä kannussa. Kokemuksena se oli niin hyvä, että suosittelen ravintolaa kaikille.

 

Pitkänä perjantaina syötiin sitten puolestaan vanhassa tutussa, mutta ah, niin herkullisessa Saharassa. www.sahararestaurante.fi/

Ruoka oli jälleen kerran ERINOMAISTA ja niin kauniisti aseteltua. Ensin nautimme alkupalatarjottimesta, jossa oli vastapaistetun leivän lisäksi mm. hummusta, baba ganoushia ja aiolia, minttu-kurkku-tomaatti-salaatin ja oliivien kera.

Pääruoiksi otimme kebabia ja talonerikoisen hampurilaisen. Eipä ollut mikään peruspurilainen, vaan aivan taivaallisen hyvä sellainen!

Loput pääsiäisestä vietettiinkin mökillä, jossa herkkuruokalistalle kuului loimulohi ja savusaunalammas. Lammas valmistettiin savusaunan kiukaalla. Siellä se foliossa kökötti koko lämmityksen ja saunomisen ajan. Enpä ole ennen yhtä herkullista ja mureaa lihaa syönyt! Siitä ei valitettavasti kuvaa tullut napattua. Sen sijaan mökin pihasta bongatut leskenlehdet ja ensimmäiset sinivuokot tulivat ikuistetuksi. Jos joskus keiju toisi uuden kameran, niin saisi vähän parempaa tarkkuuttakin aikaiseksi.

Tänäänkin on ollut niin kaunis ja aurinkoinen päivä. Tuli vietettyä hyvää aikaa rakkaan ystävän seurassa, joten tänään taas hymyilyttää :D