Eilinen oli upea talvipäivänseisaus. Päivä oli vuoden pimein, muttei sitä huomannut. Keskellä päivää aurinko paistoi taivaalta luoden uskomattoman hienon näyn Kalasataman usvaa vasten. Koko Kalasatama ja Kulosaari olivat tiheän sumun peitossa ja aurinko vielä pilkotti sieltä välistä. Olin jo täysin unohtanut talvipäivänseisauksen. Se muistui mieleeni vasta tänään ja tajusin sen tarkoittavan, että tänään päivä on eilistä pidempi :)

Eilen tuli myös ostettua talven ensimmäiset tulppaanit. Ne on yksiä lempikukistani. Yleisesti rakastan kukkia, jotka tuoksuvat hyvältä. Se tuoksu on se tärkein. Niinpä kaikkein suurin suosikkini on kimppu tuoreita koivunoksia, vaikkei niitä ehkä varsinaisesti kukiksi lasketakaan. Tulppaanit eivät erityisemmin tuoksu, mutta silti ne ovat erityisyytensä vuoksi suosikkejani. Erityisiä niistä tekee se, että niitä on saatavilla vain rajallisen ajan vuodesta.

 

Päätin jakaa eilen iloani eteenpäin. Törmäsin jälleen siihen samaan katusoittajaan, joka on omia lemppareitani. Punainen irokeesi, kitara ja mahtava lauluääni. Se soittelee ympäri kaupunkia, sillä törmään siihen aina eri paikassa. Ikään kuin joululahjaksi kävin heittämässä sille muutaman lantin. Tiedän, että se ilahduttaa minua jatkossakin!

Valoisaa keskitalven juhlaa kaikille   Lasse lähettää terveisensä tyynyliinan sisästä.