Kylläpäs on aika vierähtänyt viimeisestä kirjoituksesta. Paljon on pieniä iloisia asioita tapahtunut, muttei sitä muka ehdi päivittämään niitä tänne. Tässä siis hieman viime aikojen saalista.

Aivan mieletön kokemus oli päivävisiitti Lahteen. Löydettiin sieltä pieni ravintola nimeltä Sahara. Siellä oli välimerellinen ruokalista. Vaihtoehtoja oli tuhottoman paljon. Löytyi niitä tavallisia annoksia kuten pizzaa, pastaa ja kebabia. Itse päädyin kokeilemaan jotain uutta nimeltään Toschka. Ah sitä makunautintoa! Siinä oli  vastapaistetun leivän välissä mm. jauhelihaa, tomaattia, minttua ja halloumia. Annos oli mieletön, joten otin siitä kuvan. Kebabkin osoittautui makuelämykseksi, sillä ne oli itse tehtyjä "kepakkoja" eikä sitä höylättyä lastua. Annokseen kuului perunoiden lisäksi myös grillivarras kasviksilla. SUOSITTELEN!

 

Toinen iloinen asiahan on joulun lähestyminen. Vaikka joulu onkin varsin materialistinen juhla, pidän silti sen välittämästä tunnelmasta. Kaupunki syttyy valoihin pimeyden keskellä. Joulukatu sekä Stockmannin jouluikkuna ovat avatut. Kännykän kameran laatu ei ole ihan huippua, mutta idea välittyy silti.

 

Kävipä tässä sellainenkin, että rakas karvainen ystäväni on oppinut uusia temppuja. Sukka- ja vaatelaatikot ovat mitä oivallisimpia makuupaikkoja, koska siellä on lämmintä ja pehmeää. Lasse onkin nyt onnistunut avaamaan laatikot aivan itse, mistä en ole ehkä niin iloinen, koska kaikki vaatteet karvoittuvat. Mutta onhan se aika hellyyttävä.

 

 

Ensilumi on tullut myös tänne etelään. Eilen tuli valkoisia rättejä taivaalta. Vaikka ne sulivat kadulle osuessaan, oli silti ihanaa saada takilleen valkoisia hiutaleita. Talvi on ihanaa aikaa! Sitä odottelen innolla. Laitan tähän kuitenkin kamerani uumenista löytämäni kuvan. Toukokuu on lempikuukauteni ja tämä kuva muistuttaa siitä, mitä reilun 4 kuukauden kuluttua odottaa :)