Ei niin kiva päivä sai kyllä maailman kivoimman illan. Kutsu kävi maailman ihanimpaan pikku puotiin. Lankakauppa Villavyyhti houkutteli minut luokseen. Heti löysin toinen toistaan ihanampia lankoja. Kun käänsi selkänsä, kuolattavia lankoja löytyi lisää. Tässä muutama lankavyyhti, joihin aion vielä iskeä kiinni.

Tuon sinivihreän langan värin nimi taisi olla sademetsä ja oranssi taas muistaakseni kurpitsa. Korjatkaa, jos olen väärässä. Tuosta sademetsästä visioni on tehdä matalavartiset villasukat. Sen teen kunhan saan ensin huivini valmiiksi. Huivilangaksi mukaan lähti nimittäin sambaajan unelmaa "bling-bling" lankaa. Siitäkin tuli napsaistua kuva. Kimallus ei tule ihan oikeuksiinsa kuvanlaadussa.

Aika lensi kuin siivillä pienessä lankakaupassa hyvien ystävien ja teen merkeissä. Aivan kuin siinä kirjassa. Opinpahan myös tekemään vyyhdestä kerän! Ihan tuli täydellinen mallikappale. Ensi kerralla aion testata kehräämistä. Jeps, sieltä löytyy jopa rukkeja. Kyllä meni vähän mainostamiseksi, mutta sen tuo puoti kyllä ansaitsee.

Paikan löydät: www.villavyyhti.fi